Met Jezus in de boot ben je veilig in de storm.

Waarom hebben jullie zo weinig moed? Geloven jullie nog steeds niet? (Marcus 4:40)

De discipelen hebben al veel meegemaakt met Jezus en gezien dat Hij wonderen kan doen. Maar als ze die avond in de boot stappen….

Hieronder staat de hele nieuwsbrief.   U kunt hem hier ook downloaden als PDF

Wie deze woorden van Mij hoort en ernaar handelt, kan vergeleken worden met een verstandig man, die zijn huis bouwde op een rots. (Matt 7: 24) Op het internet zijn veel nare filmpjes te vinden van huizen die omver geblazen worden door ...
Met Jezus in de boot ben je veilig in de storm. Waarom hebben jullie zo weinig moed? Geloven jullie nog steeds niet? (Marcus 4:40) De discipelen hebben al veel meegemaakt met Jezus en gezien dat Hij wonderen kan doen. Maar als ze die avond in d...

Gebed voor het team van Stichting Hand

Gebed is belangrijk. Wilt u a.u.b. bidden:

  • Voor de gezondheid van teamleden, bestuursleden en hun echtgenoten. Op dit moment zijn er meerdere mensen die met kanker te maken hebben.
  • Voor belangrijke keuzes die steeds weer gemaakt moeten worden als er veel werk is omdat veel mensen om hulp vragen en we niet genoeg tijd hebben om iedereen te helpen.
  • We zijn op zoek naar diverse personen om ons team te versterken. Zowel technische personen als personen die kunnen koken of helpen met de schoonmaak.
  • Dat Oma (vrouw van de oprichter) die nu op hoge leeftijd is goed kan aarden in het verzorgingstehuis waar ze sinds korte tijd in verblijft.