Recent hebben we een laptop opgestuurd naar België.  Die laptop wordt gebruikt om jongeren te bereiken met het Evangelie. Hier is het hele verzoek:

Beste Stichting Hand,

Mijn naam is Kevin, samen met mijn vrouw Jennifer ben ik sinds de zomer van 2016 als zendeling naar België verhuisd.

Wij werken voor een organisatie genaamd SportQuest Ministries. Ons doel is door middel van sport en spel niet gelovige jongeren te bereiken voor Jezus. In de zomer hebben wij verschillende projecten doorheen heel Vlaanderen in samenwerking met lokale gemeentes. De coaches van SportQuest zijn Christelijke atleten die komen vanuit Amerika, Europa of gewoon van hier in België. Tijdens het project willen we de jongeren vooral in contact brengen met het Evangelie en hoe dat er uit ziet in onze dagelijkse levens. Doorheen het jaar gaan we dan over naar discipelschap, doorheen het organiseren van reünies en kleine ontmoetingsgroepjes.

Een collega zendeling van mij in België had mij tijdens een evenement verteld over jullie organisatie toen ik het had over een nood binnen ons gezin. Mijn vrouw wil graag meer betrokken zijn bij het werk dat we doen, maar helaas hebben we maar één laptop om op te werken. Daardoor wilden we eens polsen wat het precies zou inhouden om hier een laptop aan te vragen.

Ik kijk er naar uit om terug te horen van jullie.

Veel zegen,

Kevin